make cash

събота, 20 август 2011 г.

BitDefender Antivirus/Internet Security/Total Security 2012





BitDefender е антивирусен софтуер, разработен от компанията SOFTWIN. Тя стартира през ноември 2001 г. BitDefender продуктите се отличават с антивирусен и антиспайуер/антишпионски компоненти, персонална защитна стена, контрол над неприкосновеността на личния живот/криптиране на съобщенията на различни програми, контрол на ползвателите и архивиране за корпоративни и домашни потребители.

През май 2005 BitDefender представя една нова технология -
B-HAVE, за да намали зависимостта от вирусните сигнатури, чрез проактивно засичане на нови заплахи. Тази технология се основава на анализ на поведението в една виртуализирана среда. За да се определи дали дадена програма е злонамерена или не, тази технология се възползва от един виртуален компютър, в която се изпълняват файловете и биват анализирани. Виртуалното PC включва набор от виртуални устройства, и имитира конфигурацията на типично PC.

Active Virus Control
. От 2010, е въведена друга BitDefender технология - Активен вирусен контрол. С активния вирусен контрол, постоянно се наблюдава всяка програма/специфични процеси, които работят на компютъра, тъй като тя изпълнява и отбелязва всеки зловреден софтуер, като действия. Всяко от тези действия е отбелязано и при определен праг, процесът се отчита като вреден. За разлика от евристични технологии, които проверяват изпълними файлове, когато те са достъпни, за пръв път, активният вирусен контрол следи всичко, което правят приложенията, доколкото те са активни. Поради този подход, Активен вирус контрол се счита за третия слой на защита.

Download:   BitDefender AIO 2012

Няма коментари:

Публикуване на коментар