make cash

неделя, 21 август 2011 г.

Corel Painter v12.0.1.727






Разширете своите творчески възможности с Painter 12 - най-изобретателната и находчива програма за рисуване на пазара!

С помощта на Corel Painter ще имате на разположение пълноценно арт студио, което Ви дава възможността и инструментите да създадете невиждани произведения на изкуството. Дава ви възможността да експериментирате без бъркотии, токсини и разходи, свързани с традиционното изкуство.

Corel Painter определено е едно от софтуерните приложения, които попадат в графата “ветерани” с оглед на факта, че първата версия на продукта датира от преди повече от десетилетие. Painter също така е и първият софтуер, позволяващ на собствениците на графични таблети да работят с виртуални инструменти за рисуване, имитиращи ефекта на действителните си аналози, например мастило върху хартия, четка с боя върху релефна повърхност и т.н.

При Painter се разчита на палитра от виртуални четки за рисуване и боядисване, като при всеки от тези инструментите се цели максимално наподобяване на усещането при работата с конкретното художническо пособие. Освен това програмата разполага с богата база данни от текстури, симулиращи релефа и вида на конкретната хартия, върху която се “рисува”. Въпросните текстури могат да бъдат приложени и върху снимките ви, придавайки им по този начин античен ефект. В програмата са налични и някои много ефектни инструменти, които трудно биха могли да бъдат описани с думи, примерно усещането при работата с водните боички е несравнимо, те са реализирани просто безупречно.

С няколко клика е възможно да превърнете дадена снимка в скица или картина. Програмата може да имитира богата палитра от медии, например моливи, пастели, акрилна или маслена боя, както и вида на виртуалната “хартия”, върху която рисувате. Всичко това става с натискането на един бутон (auto-paint), след което програмата ви показва меню, откъдето да изберете вида на медията, с която ще бъде реализирана виртуалната рисунка от удобно падащо меню, да речем тебешир, молив, четка с боя и т.н. Естествено, с приложението може да извършвате всякакъв вид прости манипулации – орязване, мащабиране, клониране. Налице е и палитра със специални ефекти, които не са никак малко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар