make cash

понеделник, 8 август 2011 г.

TurboFTP v6.30 Build 878

TurboFTP e програма за споделяне на файлове между вашия компютър и даден FTP сървър. Отличава се с висока скорост на трансфер, разбираем интерфейс и висока степен на сигурност при споделянето на файловете.

TurboFTP има възможности за изпълнение на предварително поставени задачи, автоматично следене и качване на нови файлове в дадена локална папка, синхронизация на локалните и сървърните директории. Поддържа Secure FTP трансфер на файлове, компресиране на данните в реално време чрез MODE-Z, както и извличане и създаване на архиви в Zip, GZip и Tar формати.

TurboFTP позволява бързо и удобно прехвърляне на файлове от локалния компютър на FTP сървър. Предоставя познатия интерфейс с два прозореца, съответно за локалната и отдалечената машина.

Програмата осигурява стандартен набор от функции за FTP трансфер. Налице са възможности за създаване/изтриване/преименуване на папки и файлове, поддръжка на опашки и вградени филтри. Поддържа също drag & drop, мониторинг на буфера за обмен, адресна книга и други функции.

Download: TurboFTP v6.30 Build 878

Няма коментари:

Публикуване на коментар