make cash

сряда, 3 август 2011 г.

Vit Registry Fix

Vit Registry Fix е програма за почистване на регистъра от остарели и грешни записи. След деинсталирането на някои програми в регистрите на Windows, остават различни ненужни записи. Така с времето тези записи стават все повече и повече, което води до понижаване на общата производителност на системата.

Vit Registry Fix разполага с мощен инструмент за автоматично сканиране и отстраняване на различни типове грешки. Инструмента може да намира и отстранява повече от 50 вида грешки от системния регистър, които за удобство са разпределени в 12 категории. Също така, има възможност за ръчно изтриване на ключове от раздела "Software", изтриване на историята, на някои програми и списъка с последно използваните документи.

Като допълнение, Vit Registry Fix разполага и с няколко допълнителни инструмента като Registry Optimizer (за оптимизиране и поправка на Registry файловете), Disk Cleaner (почиства системата от временни и други ненужни файлове), StartUP Manager (контролира приложенията стартиращи заедно с Windows) и Uninstall Manager (инструмент за коректно премахване на инсталирани програми).


Публикувано изображение


Лиценз: Freeware
Windows XP/VISTA/7 (x86/x64)

Download: Vit Registry Fix Professional

Няма коментари:

Публикуване на коментар