make cash

неделя, 31 юли 2011 г.

Масов бой в благоевградско заведение, петима задържани, двама с разцепени глави

Петима младежи от Дупница са задържани, двама от тях с разцепени глави след бой в благоевградска дискотека.

Поредният инцидент в дискотека "Джулиани" станал към 3 часа тази нощ. Компания от Дупница се държали непристойно в дискотеката, когато охраната на заведението им направили забележка започнал масов бой. Двама са приети в благоевградската болница с разцепени глави, след като раните им са зашити, те са задържани в ареста на Първо РУП-Благоевград.
Единият от бодигардовете на заведението е със съмнения за счупена ръка, рентгенова снимка ще му бъде направена след 8 часа тази сутрин. Три патрулки се събраха след инцидента пред Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Впоследствие са издирени и задържани още трима от участвалите в сбиването/На снимката задържането на петия поред/, те също са от Дупница.

 Това е поредният инцидент в "Джулиани". Припомняме, че преди седмица след запой в заведението и последвал скандал заради събрани пари за сметката, но неплатени, трима дупничани нахлуха в дома на избягалия с 50-те лева Владимир Григоров, за да си искат парите. При схватката в дома на Григоров в Дупница бе заклан 23-годишният Антонислав Георгиев, страньор в дупнишки вестник.

 А на 27 т.м. 25-годишният Кирил Велчев плъзгайки се по парапета на "Джулиани" залитна и при падането от 3-метрова височина счупи черепа си и с опасност за живота бе приет в "Пирогов".
Източник: БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар