make cash

събота, 20 август 2011 г.

AVG Anti-Virus/Free/Internet Security 2011 v10.0 Build 1392a3812


Ако използвате компютъра всеки ден, вие се нуждаете от защита, която е винаги там, постоянно ви предпазва и обезопасява. С AVG Anti-Virus може да получите безплатна защита срещу днешните най-софистични заплахи, онлайн и офлайн. AVG Anti-Virus включва нашия уникален LinkScanner®, за да ви за предпази от случайно посещение на вредни сайтове.

AVG Anti-Virus & Firewall ви позволява да сърфирате и търсите в интернет, да сваляте файлове, чатите и посещавате социални мрежи без да се притеснявате, че някой хакер може да получи вашата лична информация или да ви измами и получи контрол над компютъра ви отдалеч. С AVG Anti-Virus & Firewall ще получите всички защити на AVG Anti-Virus с допълнително наскоро подобрен AVG firewall, за да си осигурите безопасен дигитален живот в безопасност от хакери. Като плюс получавате LinkScanner ®, водеща защита срещу опасни сайтове, която ви гарантира, че няма да посетите случайно вредени сайтове.

Ние знаем, че когато сте онлайн искате да сърфирате, търсите, сваляте, банкирате и пазарувате сигурно. С AVG Internet Security и нашата най-добра защита, вие може да не се притеснявате всеки път, когато сте онлайн. Internet Security е многостранна защита, което означава, че не е нужно да се притеснявате за кражби на идентичност, спам или вируси. Тя дори ще ви предпази от случайно посещение на вредни сайтове.

Download:    AVG All Products 2011 v10.0 Build 1392a3812

Няма коментари:

Публикуване на коментар