make cash

вторник, 15 март 2011 г.

Бионсе нападна Гага



Бионсе е отправила обвинение към Лейди Гага, че е невероятно егоцентрична. Реакцията й е провокирана от появата на Гага на наградите "Грами".



Тогава Лейди Гага се показа с огромен антураж и скрита в гигантско яйце. Половинката на Джей Зи заявила, че един артист трябва да блести с таланта си, а не с безумни театрални представления пред почитатели, пише Blife.bg



Бионсе се възмущавала от това, че появата на Лейди Гага на наградите Грами е засенчила всички останали изпълнители и никой не е успял да блесне.



„Открадна ни светлината. Всеки се представяше по традиционен начин, а Гага реши отново да се направи на интересна с безумните си бутафорни решения."



Оказа се, че Лейди Гага била много наранена от тези изказвания на Бионсе. Тя винаги я е смятала за приятелка и отношението й сега я е засегнало дълбоко. Тя е решила щом види Бионсе отново да й се извини и да възстанови отново приятелството им.



Може би зад всички тези злобни изказвания на Бионсе стои завистта й, че Гага обра не само светлините, а и всички награди Грами. Бионсе беше свикнала от няколко години винаги тя да е доминираща певица с най-много отличия, но от известно време Гага й открадна тази привилегия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар