make cash

неделя, 13 март 2011 г.

Емилия: Мина времето да се оженим с Коко Динев


Минало му е времето на Коко Динев да се жени. Това заключи самата Емилия – неговата половинка, с която ту се събират, ту се разделят. Фолк певицата гостува в предаването на Мартин Карбовски „Директно с Карбовски”, където разкри любопитни подробности около шефа на Локо-Пловдив.

Емилия е категорична, че с Коко Динев няма да се женят, няма да има сватби бели рокли, Менделсон и прочие. „Изтървахме момента”, с известна доза разочарование призна чалга изпълнителката. Собственикът на Локо Пловдив не й е предлагал брак досега, а вече моментът за цветя и рози е отминал. Затова пък двамата имат прекрасен син, който скрепява връзката повече от една сватба.

Освен малкия Иван, Коко Динев има и една дъщеря от предишния си брак – с певицата Анелия.

Ивон и Иван не се познават, може би и заради тихата война между Анелия и Емилия. Наскоро Анелия разкри, че шефът на Локо (Пд) ще си остане голяма й любов. Това, разбира се, засегна настоящата му половинка.

Коко Динев намери време да се ожени за Анелия, но с Емилия брак така и не сключи. Може би това също огорчава половинката му, която се чувства пренебрегната заради екссъпругата му.

Освен с Емилия и Анелия, шефът на Локо Пловдив, е бил и с други фолк диви. Неслучайно прякорът му е Коко Стоте певачки.

„Анелия е класи над Емилия. Затова и Коко никога няма да се ожени за нея”, коментират запознати.
Източник: Data.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар