make cash

петък, 11 март 2011 г.

Пролетта напомня за себе си



Много слънце, максимални температури между 10 и 15 градуса и предпролетни усмивки ни очакват през деня. По-хладно ще е в крайните северозападни райони, но и там ще е топло в сравнение с вчера например, като максималната температура ще е около 8 градуса.
По Черноморието също ще е топло и слънчево, като ще подухва и обичайният за района слаб южен вятър.
Атмосферното налягане ще се понижава и ще се приближи до средното за месеца.
Пътищата в страната са проходими при зимни условия. Това заявиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Затворени са проходите Троян – Кърнаре, Твърдица – Елена, Етърополе – Златица и Върбишки, а Дюлински е затворен за товарни автомобили.
Въведени са следните ограничения за движение на МПС: Товарните автомобили да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета по пътя Белово – Юндола и Велинград-Сърница. Товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета по пътя Батак – Доспат. Забранено е преминаването на товарни автомобили по пътя Смоличане – Пелатиково и Радко Димитриево - Друмево. Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан, както и по пътя Костенец – Самоков и Черница- Сунгурларе – Чубра, над 20 тона – през Айтоски проход и над 30 тона по пътя Бургас – Царево със срок до 30 март.
Източник: Data.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар