make cash

четвъртък, 10 март 2011 г.

Разрушените стадиони удариха и по рок феновете - вижте групите за "Sonisphere"


Окаяното състояние на стадионите "Академик" и "Локомотив" в София са една от причините това лято родното издание на пътуващия фестивал "Sonisphere" да не се състои в самата столица. Рок феновете ще трябва да пътуват до Хиподрума в Банкя. Там на 21 юни ще забият Iron Maiden, Slipknot, Alice Cooper, Mastodon и Apocalyptica.

Организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт" обясниха, че са искали да направят феста на някой от стадионите в София, както беше миналото лято, когато арена на грандиозното събитие беше "Васил Левски". "Националният стадион обаче не е удобен за фестивал. Питахме още за стадионите на Академик и Локомотив (София), но от Общината ни обясниха, че те са затворени, защото са опасни и съответно нямат лиценз", обясниха организаторите.



В същото време шефът на "Болкън Ентъртейнмънт" Петър Петров взе отношение и по въпроса за футболните хулигани. "По мачовете ходят по 500 души и то с идеята да трошат и да чупят. В същото време по рок концерти са се събирали 70 000 и не е имало никакви проблеми", обясни Петров.

"Sonisphere" 2011, София, 21 юни
IRON MAIDEN
SLIPKNOT
ALICE COOPER
MASTODON
APOCALYPTICA


БИЛЕТИ

Билетите влизат в продажба на 10 март (четвъртък) в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.
Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg
В деня на концерта билети ще се продават и на място на същите цени. Купувайте билети единствено от оторизираните места за продажба!!!

Цени:

Терен: 90 лв

Седящи – между 120 – 150 лв

Фен зона: 150 лв



Къмпинг билет: 20 лв (за палатка, каравана или кемпер)

В къмпинга ще има вода и електричество.

Паркинг билет: 10 лв

За феста ще има 3000 паркоместа на специално създаден от организаторите охраняем паркинг.
Източник: Data.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар